Sisältöön sitemap
liperi Metsätila Päiväkumpu
Kivikaivo
Kiinteistötunnus: 426-406-3-27
215000 €
Tilan pinta-ala 48.38 Ha
Metsää 46.9 Ha

Metsätilan kuvaus

Myynnissä harvoin tarjolla oleva ainutlaatuinen tilakokonaisuus, josta yli 20 hehtaaria sijaitsee Saimaan Pyhäselällä ja loput 26,9 ha Liperinsalon Niinikkosaarella.
Mantereen palstoille pääsee kätevästi perille autolla. Pyhäselkä on osa Saimaan kaunista ja kirkasvetistä vesistöä. Murto-Telmo -nimiseen saareen pääset kätevästi veneellä esimerkiksi Joensuusta tai Liperin kirkonkylältä Telmoselän kautta.

Kokonaisuus sopii metsätalouden harjoittamiseen. Tila on metsänhoidollisesti hyvässä tilassa sekä puuston kasvut ovat erinomaiset. Kuvioilla 1 ja 6 havaittavissa hieman boorin puutosta. Puukauppojen suhteen ei tule ongelmaa, sillä Pyhäselällä toimii saarikohteiden hakkuisiin erikoistuneita yrityksiä. Mantereella kuviolla 20 on museoviraston luokittelema Ruostesärkkä niminen muinaisjäännös.

Murto-Telmossa on aikoinaan ollut myös asutusta, josta on jäljellä asuinkelvoton asutusrakennus, savusauna sekä kivikaivo. Saari on toiminut 1960-luvulle asti kesäisin lampaiden laidunpaikkana. Murto-Telmon saaristoon kuuluvat Annikki- ja Vasikka-saaret. Tämän parempaa vapaa-ajan asunnon rakennuspaikkaa saa etsiä, jos kaipaa väljyyttä sekä aitoa hiljaisuutta.

Metsätaloutta harrastavalle, luontoa ja retkeilyä arvostaville, kokonaisuus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia. Varsinkin saarella luonnosta ja maisemista pääsee nauttimaan. Saaren rannat ovat rikkonaiset, joka on ominaan luomaan jylhää maisemaa. Ranta tarjoaa useita kauniita nuotio- sekä retkeilypaikkoja, joista voi ihailla auringonlaskua.

Videon avulla pääset tutustumaan lähemmin saareen. (Video tulossa myöhemmin)

Saareen saa mennä tutustumaan itsekseen, mutta myös venekyyti on mahdollinen. Venekyydin osalta ole yhteydessä hyvissä ajoin numeroon välittäjään.

Tee tarjous alla olevan lomakkeen avulla. Tila myynnissä toistaiseksi. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Kauppaan liittyvät kulut ostajalle: kauppahinta, varainsiirtovero (4 % kauppahinnasta), lainhuudatusmaksu 144 €, kaupanvahvistajanpalkkio 120 € tai MML:n kiinteistövaihdannan asiointimaksu (sis. lainhuudatusmaksun) 197 €.

Muita tietoja

Osoite
Niinikkosaarentie 44, Liperi (suuntaa antava osoite)
Kaava
On
Yleiskaava(426-V21208Y12)
Rakentamisoikeus
On
Rakennusluvalla/Poikkeamisluvalla
Rasitteet ja rajoitukset
On
Tieoikeudet (Katso kiinteistörekisteriote)
Tieoikeudet
On
Tieoikeus (Katso kiinteistörekisteriote)
Kiinnitykset ja rasitteet
Ei
Vesistö
On
Saimaa, Pyhäselkä
Osuudet yhteisiin
On
Kuuluu kauppaan pinta-alan mukaisesti (Katso kiinteistörekisteriote)

Kohteen välittäjä

Jyrki-Pekko Kinnunen

Tilaa tilavahti!

Haluatko tiedon uusista metsätiloistamme suoraan sähköpostiisi? Aseta Metsät kuntoon -tilavahti!

Tee tarjous

Tällä lomakkeella voit tehdä tarjouksen välitysliikkeellämme myynnissä olevasta kohteesta. Myyjä varaa oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä minkä tahansa tarjouksista.

Tarjousmenettelyn ehdot
Syötä kokonaissumma euroina.
PP dot KK dot VVVV
Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.
Yhteystiedot
Etunimi*
Osoite*
Suostumus
PP dot KK dot VVVV
Suostumus*
Suostumus*

Haluatko oman metsätilasi myyntiin? Tutustu LKV-palveluihimme!

Tutustu lisää

Miksi valita MetsätKuntoon kumppaniksi?

  • Ammattitaitoiset kiinteistö- ja metsäalan välittäjät
  • Laadukkaat ja selkeät myynti-ilmoitukset valokuvineen ja drone-videoineen
  • Ripeä myyntiaika, yleensä 2-4 viikkoa
  • Nykyaikaiset toimintatavat mahdollistavat palvelun myös täysin etänä